login to kys

Rajtad
is
Múlik

Rajtad
is
Múlik

Rajtad
is
Múlik

Rajtad
is
Múlik

Az első pillanattól fogva…

A KeepYourStaff© interjú rendszer a következő lehetőségeket biztosítja a felhasználói számára:

  • Belépő interjú készítése

Elsősorban a munkával, szakmai kérdésekkel, munkahellyel, vállalattal kapcsolatos elvárások megjelenítését célozza meg. Rögzíti a munkatárs státuszát az általános értékrendek skáláján. A belépő interjú alapján a későbbiekben automatikusan tudjuk vizsgálni az elvárások, várakozások és realitások közti különbségeket. Figyelemmel kísérhetjük a változási folyamatokat a motiváció, elégedettség területén.

  • Évközi interjúk készítése

A megadott faktorok és alfaktorok mentén, az év során több alkalommal (akár előre meghatározott, akár ad-hoc időpontokban) történő vizsgálat. (Lásd az előző oldalon a folyamatot) Egyéni és csoportos probléma beazonosítás, képzési, fejlesztési folyamatok kialakítása, és azok eredményének ismételt kontrollja! Itt van lehetőségünk még időben reagálni a kedvezőtlen egyéni és szervezeti változásokra!

  • Kilépő interjú készítése

Lehetőséget ad, hogy megvizsgáljuk a kilépés okát, háttér információit. A kilépő interjú a korábbi megkérdezésekkel szerves egységet alkot. Eredményeit egy folyamat során utólagosan nyomon követhetjük, beazonosíthatjuk azokat az eseményeket, ahol a jövőben beavatkozva megelőzhetjük a kilépéseket.

  • Munkatársi kilépő interjú készítése

Interjú olyan kollégákkal, akik közvetlen munkatársként dolgoztak együtt a kilépő dolgozóval. Válaszaik segítenek abban, hogy – összevetve őket a kilépő által adott válaszokkal - a valós okokat tudjuk megismerni egy-egy kilépéssel kapcsolatban.